Bond nummer 24 får premiere 2015 … og Sam Mendes instruerer igen!

Der er blevet hoppet og danset om den varme grød, men nu er det sikkert: Sam Mendes sidder igen i instruktørstolen, når optagelserne til Bond-opus nummer 24 begynder optagelser. Filmen, der endnu ikke har fået en officiel titel, får premiere den 23. oktober i England og den 6. november i USA.

Der bliver kamp om biografgængernes gunst i 2015, da det ikke blot er 24. gang, at Bond melder sin ankomst. Nej, 2015 er også året, hvor Terminator 5 gør sin entré, hvor J.J. Abrams sender os på eventyr i a galaxy far, far away i Star Wars VII, hvor The Avengers 2 står for superheltebraget sammen med Ant-Man, og hvor det ikke er Nemo, men Dory, der er blevet væk i Pixars Finding Dory. Lutter filmguf, lutter eventyr … herligt!

Mendes udtaler, at: I am very pleased that by giving me the time I need to honour all my theatre commitments, the producers have made it possible for me to direct Bond 24. I very much look forward to taking up the reins again, and to working with Daniel Craig, Michael G. Wilson and Barbara Broccoli for a second time.

Daniel Craig, der har spillet Bond i Casino Royale, Quantum of Solace og Skyfall, har tegnet kontrakt på yderligere to film og vender tilbage i Bond nummer 24 og 25. De i alt fem film, han kommer til at spille Bond i, betyder, at han er to film fra at komme op på siden af Roger Moores rekord, der i alt spillede Bond (00)7 gange.

Læs mere hos Total Film: KLIK

Daniel Craig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.