Film

16. marts 2010

“Boondock Saints 2: All Saints Day” på Blu-ray fra Sony Pictures

Så er de katolske – og lettere skydegale – MacManus-brødre tilbage. Sony Pictures lancerer filmen på Blu-ray med en lang række spændende ekstramateriale. Filmen er i handlen.

Distributørens omtale af filmen:

Den spændt ventede opfølger til den rå, stiliserede og banebrydende saga om brødrene MacManus (Norman Reedus, Sean Patrick Flanery) er nu ude på Blu-ray og dvd. Filmen er instrueret af Troy Duffy, som også skrev manus til og instruerede forgængeren. Brødrene MacManus har skjult sig godt sammen med deres far, Il Duce (Billy Connolly), i de fredelige irske dale, langt væk fra deres tidligere liv som selvbestaltede ordenshåndhævere. Da de får nys om, at en vellidt præst er blevet dræbt af mafiaen, tager brødrene tilbage til Boston og iværksætter et voldeligt og blodigt korstog mod synderne. Denne gang har de en ny medsammensvoren (Clifton Collins Jr. – Star Trek) og bliver skarpt forfulgt af en sexet FBI-agent (Julie Benz – tv-serien Dexter).
Brødrene MacManus er tilbage!
.
.


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *