TV

13. marts 2009

Brothers and Sisters: Sæson 3

Tredje sæson af den populære ABC-serie “Brothers & Sisters“, der handler om familien Walker og deres op- og nedture, sendes ud på det amerikanske og canadiske marked til september. Walt Disney Studios, der distribuerer serien, har endnu ikke en release dato for det danske marked. Tredje sæson vil – her er der tale om den amerikanske udgave – bestå af 6 discs, hvorpå alle sæsonens 24 episoder er at finde. Der er tale om i alt 1008 min. solid dramedy!Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *