Sjov & Leg

25. juli 2014

Bullyland: The Beagle Boys

Jeg føler mig meget heldig i dag! Jeg fandt alle fire medlemmer i Bjørnebanden til 150,- De er fra 1989, OOP og i meget fin stand. De går for 1600,- brugt.

Det var Disney-ikonet Carl Barks, der opfandt Bjørnebanden aka The Beagle Boys. Det gjorde han i 1951, og de optrådte første gang i historien Terror of the Beagle Boys, der blev trykt i Walt Disney’s Comics and Stories #134.

I 1989 producerede det vesttyske firma Bullyland så de nævnte fire figurer, jeg har været så heldig at finde: Burger (761-176), Bouncer (716-167), Baggy (617-716) & Bigtime (167-671). Figurene, der ikke er i produktion længere, blev produceret i forlængelse af den populære animationsserie DuckTales, der kørte over fire sæsoner fra 1987 til 1990.

Og efter sigende havde Carl Barks også de fire tyve stående på sit arbejdsværelse – cool!Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
One Comment


  1. jeg har dukke fra bjørne banden nr 617 716 dukken er foret og har rigtig tøj på,, den har bevægelige arme og ben, under tøjet på ryggen er der trygt DisnySkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *