Camilla Läckbergs “Havfruen” i handlen 22. marts

Camilla Läckberg er den 22. marts aktuel med den sjette bog i serien om Patrick og Erica, der udkommer fra People’s Press. Så hvis man er krimi- og Läckberg-fan, så skal man bide mærke i denne dato, så man kan få “Havfruen” hjem til de fem øvrige krimieventyr fra Fjällbacka.

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Familiefaderen Magnus Kjellner er sporløst forsvundet. Tilbage i Fjällbacka har han efterladt sig kone og to børn. På trods af at Patrik Hedström og hans kollegaer har gjort alt for at finde Magnus, ved ingen, om han er død eller levende.

Efter tre måneder finder de ham, myrdet og fastfrossen i søen. Fundet kompliceres yderligere, da Erica opsnapper, at hendes forfatterkollega Christian Thydell modtager anonyme hadebreve. Er der en sammenhæng mellem mordet og trusselsbrevene?

Christian står midt i at udgive sin debutroman og har nok om ørerne med at give interviews og holde sammen på familien. Han slår det hen, forsøger at bagatellisere omstændighederne på trods af Ericas bekymring og velmenende råd. Det viser sig at være en stor fejl.

Kilde: People’s Press

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.