Litteratur

1. oktober 2009

Caroline Fleming: “Baronessen går i køkkenet”

Baronessen går i køkkenet

I Caroline Flemings kogebog kan man finde sunde, hurtige og budgetvenlige opskrifter og blive lidt klogere på de gode gamle husråd.

Caroline Fleming er en glimrende kok. En af hendes målsætninger er at lære alle, at det er muligt at spise ordentlig mad, selvom man ikke har mange penge.

Samtidig lægger Caroline Fleming vægt på, at det ikke nødvendigvis kræver lang tid at tilberede et sundt måltid.

Bogen indeholder 60 opskrifter på morgenmad, mellemmåltider, aftensmad og desserter.

Desuden er den fyldt med tips om alternative ingredienser og gode gamle husråd om, hvordan man f.eks. får rødbedesaft af tøjet eller undgår tårer, når man skræller løg.

Caroline Fleming er baronesse på Valdemar Slot og bl.a. kendt fra tv-programmet ’Baronessen flytter ind’, hvor hun hjælper danske familier med at få skik på alt fra vasketøj og rengøring til indretning og madlavning. Hun har tidligere medvirket i portræt-programmet ’Baronessen’ og har arbejdet som model.

Fakta om bogen:

  • Titel:           Baronessen går i køkkenet
  • Forfatter:    Caroline Fleming
  • ISBN:          9788711420423
  • Omfang:      160 sider, Hard Cover
  • Pris:            249,95 kr.
  • Udgives:     26. oktober
  • Forlag:        Lindhardt & Ringhof

Læs en anmeldelse af Caroline Flemings “Baronessen går i køkkenet” her: KLIKOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *