Kunst

18. maj 2009

Caspar David Friedrich: “Das Eismeer” / “The Sea of Ice” (1823-1824)

  • Titel: Das Eismeer / The Sea of Ice (1823-1824)
  • Kunstner: Caspar David Friedrich (1774-1840)
  • Størrelse: 126.9 × 96.7 cm. (olie på lærred)
  • Stilart/epoke/kunstretning: Romantikken
  • Nationalitet: Tysk kunstner
  • Maleriets placering: Hamburger Kunsthalle


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *