CBS har castet den nye Supergirl: Det bliver Melissa Benoist

melissa-benoist-super-girl-1

Man har længe spekuleret over, hvem der skulle spille Kara Zor-El alias Supergirl i den kommende tv-serie af samme navn. Nu er valget truffet: Det bliver Melissa Benoist, som overvejende er kendt fra den populære tv-serie Glee (2009- ).

Det er i øvrigt interessant, at Benoist har medvirket i musikfilmen Whiplash (2014), hvor hun spiller sammen med blandt andre Miles Teller og J.K. Simmons. Teller spiller selv superhelten Reed Richards/Mr. Fantastic i genfortolkningen af Fantastic Four senere i år, og Simmons var som bekendt Peter Parkers onde ånd, J. Jonah Jameson, i Sam Raimis Spider-Man-trilogi.

Superheltinden har tidligere været at finde på den store skærm tilbage i 1984, hvor det var Helen Slater, der iførte sig det blå og røde kostume. En anden version af karakteren blev ligeledes introduceret i tv-serien Smallville (2001-11). Her spillede Laura Vandervoort Kal-Els biologiske kusine fra Krypton.

Supergirl - 1984 (1)
Helen Slater i rollen som Kara Zor-El / Supergirl / Linda Lee

Der er endnu ikke fastsat en dato for seriens premiere, som laves for CBS, men det er sandsynligt, at Supergirl vil eksistere i samme serieunivers som Arrow (2012- ) og The Flash (2014- ), da alle tre serier er skabt af Greg Berlanti.  

Og imens vi venter på mere nyt om den kommende tv-serie, kan du se traileren til 1984-udgaven: