Charlotte Roche barsler med ny roman

Jeg læste sidste år Charlotte Roches interessante og tabu-behandlende roman Vådområder fra 2009. En fascinerende og anderledes læseoplevelse. I dag fik jeg bogen i hovedet. Bogstaveligt! Den væltede ned fra en hylde på reolen, da jeg forsøgte at skubbe Sofi Oksanens netop læste Renselse på plads. Ikke at romanerne har noget med hinanden at gøre. Men de står altså ved siden af hinanden.

Grunden til, at jeg nævner det, er, at jeg senere læser et interessant indlæg på forlaget C&Ks blog. Et indlæg om Charlotte Roches Vådområder, modtagelsen af romanen og hendes nye, kommende og under lås og slå opbevarede roman Schoßgebete. En roman, jeg glæder mig til at læse. Interessant er det også, at de to romaners titler minder ganske meget om hinanden: Schoßgebete og Feuchtgebiete … er der mon en tema/titel/tabu-trilogi på vej fra den unge provokatør? 

Indlægget hos C&K Folag kan man læse her, og hvis man vil have lidt oplysning om Schoßgebete, så kan man læse artiklen Bestseller mit Ansage: Anfang August erscheint Charlotte Roches neuer Roman “Schoßgebete”, der er bragt i Die Zeit.

Charlotte-roche-schoßgebete

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.