Christian Bale: Nej tak til at spille Batman i “Justice League”-film

Man of Steel har kronede dage i biograferne, en efterfølger er allerede annonceret og superhelteuniverset er virilt som aldrig før. Derfor er det oplagt, at der snart kommer en Justice League-film.

Dog skal vi ikke regne med, at Christian Bale suiter up som Batman for fjerde gang. Ja, faktisk så har Bale meldt ud, at han har hængt kappen på knagen, og at det er på tide at finde en arvtager til rollen som den ikoniske superhelt. Bale udtaler til Entertainment Weekly om rollen, at:

It’s a torch that should be handed from one actor to another. So I enjoy looking forward to what somebody else will come up with.

Og lige lidt hurtig info om Justice League til jer, der måtte tænke: Hvad er nu lige det for noget? Justice League er DC Comics team up af superhelte, der fungerer som en pendant til Marvels The Avengers. Superheltegruppen gjorde første gang deres entré i #28 af tegneserien The Brave and the Bold, hvor gruppen bestod af Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Aquaman og The Martian Manhunter.

Kilde: Entertainment Weekly

Bale som Batman