Chucky er tilbage! En spritny trailer til Don Mancinis “Curse of Chucky” er landet…

Chucky blev født i 1988, da Tom Holland gav os kultklassikeren Child’s Play, hvori Brad Dourif spiller seriemorderen Charles Lee Ray aka The Lakeshore Strangler, der med en smule avanceret voodoo-hokuspokus får flyttet sin døende sjæl over i en Good Guy-dukke. Og vupti, Chucky er født … og han er ikke en good guy!

Herefter fulgte man op med John Lafias Child’s Play 2 i 1990, Jack Benders Child’s Play 3 i 1991, Ronny Yus Bride of Chucky i 1998, Don Mancinis Seed of Chucky i 2004, og nu er turen kommet til Mancinis Curse of Chucky, der altså føjer sig ind som den sjette film i franchisen.

Det er igen Brad Dourif, der forlener den dæmoniske dræberdukke med sin karakteristiske stemme, og i rollen som den unge Nica, der modtager en mystisk dukkeformet pakke med posten, ser vi Brad Dourifs egen datter, Fiona Dourif. Og naturligvis, når det er Chucky, der gør sin entré, står der mord på menuen.

Den 22. august får Curse of Chucky biografpremiere på den britiske FrightFest 2013, hvorefter den ryger ud på dvd og Blu-ray i USA den 24. september. Så med tanke på, at filmen ikke bliver biografdistribueret i USA, skal vi nok heller ikke regne med at få Chucky at se på det store lærred herhjemme.

Det skal blive spændende at se, om Chucky i denne sjette omgang vil have held med at få flyttet sin sjæl tilbage i en krop af kød og blod!

 

Curse of Chucky - 2

Curse of Chucky - 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.