Film

22. september 2009

“Clerks” & “Chasing Amy” på Blu-ray

Clerks: 15th Anniversary Edition (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.Chasing Amy (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Der er gode nyheder til Kevin Smith-fans. Den 17. november sender Walt Disney Pictures igen “Clerks” (1994) og “Chasing Amy” (1997) på gaden. Denne gang bliver de lanceret på Blu-ray. Der er endnu intet omkring ekstramateriale, men prisen for filmene bliver (hos MovieZoo) på 229,95,-

Ovenstående cover-art er fra de amerikanske Blu-ray-udgaver!Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *