COWABUNGA, DUDE! Traileren til den nye “Teenage Mutant Ninja Turtles” er landet!

Du skal sætte kryds i kalenderen den 4. september, hvis du er glad for skildpadder med toptunede kampsportsevner, kære læser – og så skal du have pizzasedlen ved hånden, så du kan bestille en rygende varm og ostedryppende pizza.

Det er nemlig den 4. september, at Leonardo, Michelangelo, Raphael og Donatello igen kan opleves i biografen. De fire skildpadder, der er opkaldt efter italienske renæssancekunstnere, har i denne nye film, der er instrueret af Jonathan Liebesman og produceret af Michael Bay, smidt deres gummidragter, som de bar i 90’ernes tre film, og er nu fuldt computeranimerede.

1978367_753085068043264_1367468045_o

Den nye trailer lover tjubang og action, hvilket ikke undrer, da Jonathan Liebesman, der tidligere har arbejdet sammen med Michael Bay på prequel-filmen The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2011), også er instruktøren bag ramasjang-filmen Battle Los Angeles (2011).

Udover de fire ninjaskildpadder, byder filmens rolleliste også på Megan Fox og William Fichtner, som henholdsvis spiller journalisten April O’Neil og skildpaddernes ærkefjende, Shredder.

Og ja, da Michael Bay indtager producerstolen er det selvskrevet, at der er knald på og fuld fart over feltet. Men nyd den nye trailer, sæt kryds i kalenderen og spis en pizza with oozing cheese.

Traileren er i øvrigt blevet modtaget med blandede reaktioner, hvilket ikke undrer, da Michael Bay er en yndet prygelknabe, der er vant til at få pisk, spark og tæsk. Hvad der dog undrer er, at filmen visse steder kritiseres for at være mørk, for at være dark and gritty. Som om, at disse elementer ikke hører universet til.

Man har en tendens til at spænde Christopher Nolan for den vogn, der spreder mørke over alt, men sagen er den, at det mørke look, som Nolan trak ned over sin fantastiske Batman-trilogi, også eksisterede før, Nolans Batman fik vinger.

Det første nummer af Kevin Eastmans og Peter Lairds tegneserie, der udkom i 1984 hos Mirage Studios, var såvel gritty som det var dark – og det var den første film i den originale trilogi i øvrigt også. Og ja, filmen var 90’er-poppet, men den var også beskidt og mørk – og havde en rå og alvorlig tone, der ulmede under den dominerende action og humor.

20-TMNT-issue-1-1984
TMNT (Eastman, 1984)

Og – by the way – så var Nolan blot en teenageknøs på 14 år, da Mirage Studios udgav deres mørke tegneserie om de fire, fantastiske skildpadder.

Den kommende måned vil i øvrigt byde på anmeldelser af de fire originale film fra 1990, 1991 og 1993. En bedømmelse af filmene, der både er udgivet på dvd og Blu-ray, kan I dog allerede se nedenfor.

Turtles - 1

Turtles-2I forbindelse med traileren blev der også frigivet fire GIF-animationer, som I naturligvis ikke skal snydes for.

_1395936094

_1395936100

_1395936134

_1395936143

Læs også: Turtles-nostalgi og ninja-action … ny “Teenage Mutant Ninja Turtles”-film er på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.