Film

28. september 2017

Dansk storfilm får premiere på Viaplay!

Oplev Dar Salim som hjertelægen Zaid i den anmelderroste danske actionfilm “Underverden”!

Zaid kommer fra livet i ghettoen, men har lagt det bag sig og lever nu det rolige liv med sin kæreste i København. Ud af det blå kontakter hans lillebror, Yasin, ham i et desperat forsøg på at låne nogle penge. Zaid afviser Yasin, hvilket får fatale konsekvenser for begges liv, og Zaid må ty til metoder, der ikke klæder en succesfuld læge, for at redde sin brors ære.

Dyk med ned i den københavnske, kriminelle underverden i den blot anden spillefilm af Fenar Ahmad (Ækte Vare), som er blevet sammenlignet med den legendariske “Pusher” fra 1996, blandet andet af instruktøren selv. Det intense, dystre soundtrack er produceret af Ukendt Kunstners Jens Ole Wowk McCoy og fik fem ud af seks stjerner af Soundvenue.

Filmen er blevet rost for sine skildringer af det barske bandemiljø og blev set af over 40.000 i premiereweekenden i januar. Desuden fik “Underverden” fem ud af seks stjerner af Ekstra Bladet, BT, Politiken, Jyllands-Posten og Berlingske.

“Underverden” har premiere 17. oktober på Viaplay.

NB: Ovenstående er gengivet uforkortet fra pressemeddelelsen!

Underverden


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *