Kunst

18. maj 2009

Dante Gabriel Rossetti: “Lady Lilith” (1867)

  • TitelLady Lilith (1867)
  • KunstnerDante Gabriel Rossetti (1828-1882)
  • Størrelse: 95.3 x 81.3cm. (olie på lærred) 
  • Stilart/epoke/kunstretning: Prærafaelitterne
  • Nationalitet: Engelsk maler
  • Maleriets placering: Delaware Art Museum, Wilmington
  • Oversigt: Favoritkunst


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *