Den 24. James Bond-film er blevet døbt, og den skal hedde “Spectre”

I går blev det afsløret, at næste års James Bond-eventyr får titlen Spectre. En interessant titel, da den – som bekendt – refererer til det internationale forbrydersyndikatet, der lige siden Dr. No har drevet deres kriminelle uvæsen verden om. For dem, der får grå hår i hovedet af akronymet, kan jeg afsløre, at SPECTRE står for SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion. Filmen, der i øvrigt er den 24. James Bond-film, fik ved selvsamme lejlighed knyttet en teaserplakat til sig, der forstiller SPECTRES logo: en ottearmet blæksprutte!  Jo, der varmes op til det helt store brag!

For os danskere er det ydermere herligt, at Jesper Christensen for tredje gang får lov til at træde i karakter som Mr. White. Første gang var i Martin Campbells fortrinlige Casino Royale fra 2006, anden gang var i Marc Forsters sløsede opfølger Quantum of Solace fra 2008 og næste år får vi så muligheden for at møde ham igen i Sam Mendes’ Spectre.

Udover Daniel Craig og Jesper Christensen medvirker blandt andre Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Rory Kinnear og Léa Seydoux og Monica Bellucci.

Hvis man fra hestens egen mule gerne vil høre, hvad SPECTRE står for, så skal man se det nedenfor indsatte klip fra Terence Youngs Dr. No, der havde premiere i 1962. Her forklarer Dr. No (spillet af Joseph Wiseman) James Bond (Sean Connery), hvad SPECTRE er for en størrelse.

Nu venter vi blot utålmodigt på den første trailer til Spectre, der pt. er sat til at få dansk biografpremiere den 6. november.

spectre-poster-new-12-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.