Film

24. september 2010

Den 26. september får Cinemateket besøg af Kubricks producer og svorger, Jan Harlan

Det Danske Filminstitut skriver følgende

Som en del af Cinematekts Kubrick kavalkade er der mulighed for at møde Jan Harlan, der var assistent på “A Clockwork Orange” og producer på “Barry Lyndon”, “Ondskabens hotel”, “Full Metal Jacket” og “Eyes Wide Shut”, og som er bror til Kubricks enke.

Jan Harlan introducerer “Eyes Wide Shut” – en film, som Kubrick arbejdede på i over 30 år.

Harlan vil også introducere sin egen film om Kubrick “Stanley Kubrick: A Life in Pictures”, der er en mangefaceteret portrætdokumentar med mange sjældne optagelser og klip, og interviews med blandt andet Woody Allen, Jack Nicholson og Nicole Kidman. Efter filmen vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Jan Harlan.

“Eyes wide Shut” vises den 26. september kl. 15.30, billetter kan købes her.
“Stanley Kubrick: A Life in Pictures” vises den 26. september kl. 19.00, billetter kan købes her.

Trailer til “Stanley Kubrick: A Life in Pictures”

Kilde: Det Danske FilminstitutOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *