Film

29. april 2010

Den første teaserplakat til Wes Cravens “Scream 4”

"What's your favorite scary movie?"

Den første teaserplakat til Wes Cravens med spænding ventede fjerde kapitel i “Scream”-sagaen er netop blevet offentliggjort. Den fjerde “Scream”-film bliver den første i en ny trilogi, der bliver instrueret af Wes Craven efter manusskript af Kevin Williamson. Indtil videre har Courtney Cox, Neve Campbell og David Arquette sagt ja til igen at spille Gale Weathers, Sidney Prescott og Sheriff “Dewey” Riley. Filmen er pt. sat til at få amerikansk biografpremiere den 15. april 2011. Det bliver spændende at se, hvad der gemmer sig bag filmens tagline – new decade, new rules.

Optagelserne til den fjerde film begynder i juni. Wes Craven kan fortælle, at der er i “Scream 4” er gået 10 år siden den sidste Ghostface-massakre, og at Sidney Precott (Neve Campbell) lever et tilbagetrukkent liv med en bogsucces (omhandlende  mødet med de maskerede galninge) i bagagen. Dog får hun ikke lov til at slappe af og nyde livet, da en ny morder gør sin entré og sætter Sidney stævne.

Læs også dette indlæg: Et par ord om Wes Craven … og “Scream 4”Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *