Den første trailer til “Spectre” er landet … og hvilken trailer!

You are a kite … dancing in a hurricane, Mr. Bond!

Ovenstående og ganske ildevarslende besked overbringes til Bond af en lettere medtaget Mr. White, der igen spilles af Jesper Christensen. Traileren, der blot varer små 80 sekunder, er dog yderst kompakt på indhold: Bonds fortid kommer til at spille en vigtig rolle, og forbrydergeniet bag SPECTRE introduceres ganske kort og han er, naturligvis, klædeligt blevet svøbt i mørke.

Det lader til, at Sam Mendes med Spectre ikke blot kommer til at følge smukt op på Skyfall (2012), men at han også er i færd med at skrive et helt nyt kapitel til Bond-franchisen. Nyd den fine trailer nedenfor!

Det er i øvrigt tredje gang, at Jesper Christensen får lov til at træde i karakter som Mr. White. Første gang var i Martin Campbells fortrinlige Casino Royale fra 2006, anden gang var i Marc Forsters sløsede opfølger Quantum of Solace fra 2008, og sidst på året får vi altså muligheden for igen at møde ham i Sam Mendes’ Spectre.

Udover Daniel Craig og Jesper Christensen medvirker blandt andre Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Rory Kinnear og Léa Seydoux og Monica Bellucci.

Spectre, der i øvrigt er den 24. James Bond-film, får dansk biografpremiere den 6. november i år.

For dem, der får grå hår i hovedet af akronymet, kan jeg afsløre, at SPECTRE står for SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, og hvis man fra hestens egen mule gerne vil høre, hvad SPECTRE står for, så skal man se det nedenfor indsatte klip fra Terence Youngs Dr. No, der havde premiere i 1962. Her forklarer Dr. No (spillet af Joseph Wiseman) James Bond (Sean Connery), hvad SPECTRE er for en størrelse.

spectre-teaser-poster-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.