Film

10. juni 2013

Den første plakat til anden del i Peter Jacksons Hobbit-trilogi er lagt på nettet

Nu er den første plakat til anden del i Peter Jacksons Hobbit-trilogi blevet offentliggjort på nettet. Plakaten, der forestiller en ensom Bilbo Baggins (Martin Freeman) foran indgangen til Smaugs hule, kom i kølvandet på offentliggørelsen af det første still af elveren Tauriel, der bliver spillet af Evangeline Lilly. Samtidig er det blevet oplyst, at den første trailer til The Hobbit: The Desolation of Smaug bliver lagt på nettet i løbet af den 11. juni, altså i morgen.

evangeline-lillynyhed

Evangeline Lilly som elveren Tauriel

The Hobbit: The Desolation of Smaug får dansk biografpremiere den 13. december i år, og julen 2014 byder på trilogiens afslutning, når The Hobbit: There and Back Again troner frem på biografernes lærreder verden om. Det er altid rart at have noget, man kan glæde sig til.

the-hobbit-the-desolation-of-smaug-posterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *