Den første trailer til “Fantastic Four” er landet!

Der har været foruroligende stille omkring den kommende genfortolkning af nogle af Marvels ældste superhelte, Fantastic Four. sportfogadas online I hvert fald fra officielle kilder. tippmix fogadási ajánlat mai Dog har der været adskillige, til tider grumme, rygter på internettet om filmen, der har omhandlet alt fra instruktørens adfærd, den færdige films manglende kvalitet til behovet for at optage helt nye scener. online nyerőgépes játékok ingyen

Men nu er ventetiden slut! FOX, der ejer rettighederne til Fantastic Four har netop udsendt en teaser. Der åbnes op med en voice over i stil med X-Men, ligeledes ejet af FOX, hvor fortælleren påpeger, at menneskets opdagelsestrang kommer med en risiko. Teaseren byder ikke på meget ud over vore helte i deres hverdag, men man får dog et glimt af superheltene efter deres transformation.

Bag ved kameraet står Josh Trank, der er mest kendt for den anderledes superheltefilm, Chronicle fra 2012, og her ti år efter første filmatisering af denne superheltegruppe, får Fantastic Four dansk premiere d. 6. august 2015.