Den sejeste Yoda med lysværd fra Funko

Luke: I want my lamp back. I’m gonna need it to get out of this slimy mudhole. 
Yoda: Mudhole? Slimy? My home this is! 

Det er 38 år siden, at George Lucas skrev filmhistorie, da hans stort opsatte rumepos ramte biograferne verden over. Star Wars blev et hit over nat, og fænomenet bredte sig som en selvforstærkende løbeild, der gennem snart fire årtier har genereret en masse fantastisk legetøj og merchandise til Star Wars-hungrende fans.

Én af de mest fremtrædende karakterer i den pt. seks film lange saga, den syvende får premiere til december, er Yoda. Ham møder vi dog først i Irvin Kershners Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back fra 1980, der af mange opfattes som den bedste film i franchisen.

8

Det er i denne film, at den gamle, vise og ganske agile Jedimester forsøger at få en hæderlig Jedi ud af den stædige Luke Skywalker, da de går i skarp træning på den tågeindhyllede og sumpbefængte planet Dagobah.

Hvis man er fan af Star Wars og Jedifilosoffen Yoda – og hvem er ikke det? – så findes der et hav af merchandise, man kan pynte sit hjem med. Det vrimler med herlige genstande, der vil tage sig godt ud på enhver filmelskers skrivebord, enhver filmnørds hylde og enhver merchandisesamleres natbord: Her ikke mindst den fine Fabrikations-udgave af Yoda, der er produceret af Funko.

6

Den 16 centimeter høje Yoda er udført i blødt stof, har bevægeligt hoved og har sit trofaste lyssværd knyttet i nævnen… hvis der nu skulle komme en Sith forbi! Yoda-figuren er herlig, og hvis man er en ægte nørd, og en samler med stort S, så er denne bløde “bamse” et must buy, der ikke må mangle i samlingen.

Og så må man i øvrigt huske på, at selvom Yoda med sine 16 centimeter muligvis ikke er den største, så skal man ikke dømme ham på størrelsen. For husk nu, hvad Yoda siger: Size matters notLook at me. Judge me by my size, do you? Hmm! Hmm!

Yoda_Fabrikation_GLAM_1024x1024PRODUKTINFORMATION

Navn/type: Fabrikations: Yoda #2 (Item #4061)
Producent: Funko
Materiale: Stof og plast
Størrelse: 16 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 14 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.