Bolig & Design

1. oktober 2016

Desenio leverer bogbilledet til bogeelskeren!

Hos Desenio finder man et bredt udvalg af plakater inden for mange kategorier. Så hvis man leder efter en noget fint til væggen, der kan være med til at fortælle, hvem man er, så er Desenio et godt sted at lede.

Jeg faldt eksempelvis straks for den fine bogplakat, der fås i størrelserne 30×40 og 50×70 centimeter til henholdsvis 99,- og 159,- 

Den afspejler min person, min interesse, og den tager sig fint ud i et hjem med bøger.

desenio-plakater-boeger-fiktion-kultur-design-3 desenio-plakater-boeger-fiktion-kultur-design-2
desenio-plakater-boeger-fiktion-kultur-design-1

This slideshow requires JavaScript.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *