Kunst

13. februar 2013

Det nye Fiktion & Kultur

Der blæser nye vinde over Fiktion & Kultur, hvilket den opmærksomme læser nok har bemærket. Layoutet er spritnyt, og der arbejdes sveddryppende hårdt på at få færdigdesignet den nye hjemmeside. 

Det tager dog tid at få samlet alle hjemmesider og blogs under ét tag. Over 3000 anmeldelser, artikler og indlæg er ved at finde et nyt hjem her på siden, hvilket betyder, at den gamle hjemmeside med tilhørende blogs på sigt må lade livet. Ciao til Gys, Gru og Gåsehud. Ciao til TV-serieuniverset. Ciao til den oprindelige F&K-blog, der trofast har fungeret som skribentens platform siden 2007. Nu skal alt samles ét sted.

Der arbejdes, som skrevet ovenover, hårdt på at få det hele til at falde på plads, og nye – såvel som gamle – ting vil dagligt bliver uploadet. Man vil – indtil det hele har fundet sig til rette på bedste måde – kunne opleve små, løbende layout-forandringer.

So keep tuning in,

Robert Johannes RasmussenOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *