NYHED: “Diagnosis Murder: Episode 1-10”

Det er ikke pænt at brokke sig, når der endelig sker noget positivt på seriefronten herhjemme. Ikke desto mindre er det lidt trist, at Soul Media har valgt blot at sende de første ti episoder af den ny-klassiske, amerikanske crime-serie “Diagnosis Murder” aka “Mordmysterier” ud på det danske marked. Man har muligvis valgt denne strategi for at lure, om der er købsinteresse for en serie, der desværre nok ikke har den store udbredelse herhjemme. Spørgsmålet er også, om den i det hele taget (gen)finder et publikum i tider, hvor CSI og lignende dominerer genren?

Ikke desto mindre fortjener serien – der ligger i forlængelse af sådanne serier som “Murder, She Wrote” og “Remington Steele” – at blive set. CBS-Serien kørte over otte sæsoner (fik 178 episoder) fra 1993 til 2001 og har herlige Dick Van Dyke i rollen som kombineret snushane/læge. Der er altså også lidt “Quincy M.D.” over konceptet.

Dick Van Dyke spiller blandt andet overfor sin egen søn Barry Van Dyke (“Airwolf”), Victoria Rowell (“The Young and Restless”) og Scott Baio (“Charles in Charge” og “Happy Days”). Dick og Barry Van Dyke spiller i øvrigt igen sammen. De kan opleves i tv-filmene “Murder 101” (indtil videre fire af slagsen), hvor Dick Van DYKE igen træder i karakter som snushane/læge.

Jeg vil skrive mere om udgivelsens 10 episoder senere på måneden. Hvis man skal have opfrisket seriens intro, så er der nedenunder et YouTube-klip:


123599121211295177

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.