Disney sætter omsætningsrekord med imponerende 7 milliarder dollars!

2016 har været et fantastisk år for Disney-koncernen, der som det første filmselskab i historien har omsat for mere end 7 milliarder dollars inden for samme kalenderår.

Den imponerende bundlinje, der fortsat rykker sig, skyldes, at publikum har stormløbet biograferne for at se de mange film, der i år har præget de hvide lærreder.

Film som “Captain America: Civil War”, “Find Dory”, “Zootropolis”, “Junglebogen”, “Vaiana”, “Doctor Strange” og senest “Rogue One: A Star Wars Story”, der i skrivende stund også er i færd med sætte indtjenings-rekorder, har gjort, at Disney har taget box office-rekorden fra Universal Pictures, som ellers tog rekorden i 2015 med 6,9 milliarder dollars, da de lancerede film som “Jurassic World”, “Fast & Furious 7” og “Minions”.

Det er branchebladet The Hollywood Reporter, der skriver, at Disney med lanceringen af “Rogue One: A Star Wars Story” nu som de første har formået at krydse grænsen på imponerende 7 milliarder dollars. “Rogue One: A Star Wars Story” er ikke blot endnu en galaksehistorie, der er også en økonomisk succeshistorie for det gamle Hollywood-selskab.

rogue_one_still_6