Litteratur

26. september 2009

“Efter solnedgang” af Stephen King

Efter solnedgangLindhardt & Ringhof har netop sendt Stephen Kings novellesamling “Efter solnedgang” i handlen.

“Efter solnedgang” er Stephen Kings femte samling af udvalgte fortællinger. King var i 2007 redaktør på Best American Short Stories, og det gav ham blod på tanden til at kaste sig over genren igen med fornyet energi og fortælleglæde.

“Efter solnedgang” er fyldt med gys, gru og overnaturlige hændelser: En boghandler i sorg samler en stum blaffer op uden at være klar over, at selvom man ikke kan tale, kan man sagtens høre – måske lidt for godt! …

 Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *