“Elverfolket – den sidste jagt 1” er på vej fra Forlaget Cobolt

Den 8. oktober udgiver Forlaget Cobolt Wendy og Richard Pinis Elverfolket: Den sidste jagt 1. Med Den sidste jagt har Wendy Pini sat sig for at afslutte hele den store saga med i alt syv store album, hvoraf dette er det første. Allerede i 2015 følger flere bind.

Besøg forlagets hjemmeside!

Om bogen skriver forlaget:

I generationer har elverne ledt efter et tilflugtssted, hvor de kunne være i fred for en primitiv og barbarisk verden. Efter mange stridigheder fandt de det i Paladset, der tilhørte De Høje. Det blev et fristed, hvor høvding Ilder og hans Ulveryttere kunne undslippe naturens vrede og truslen fra den bestandig voksende menneskelige befolkning. 

Men trygheden viser sig at have en pris, da nogle af elverne efterhånden mister de evner, som engang hjalp dem i kamp og gjorde det muligt for dem at overleve de barskeste vilkår. Nu begynder Ulverytternes ultimative jagt på overlevelse – men vil indflydelsen fra det magiske palads i stedet føre til deres undergang?

ELVERFOLKET er en fantasytegneserie om et samfund af elvere og andre fiktive racer, som kæmper for at overleve og eksistere side om side på en primitiv planet, der minder om Jorden, og som har to måner. Serien er skabt af det amerikanske ægtepar Wendy og Richard Pini i 1978, og allerede i 1980 udkom den for første gang i Danmark. Siden er det i alt blevet til 65 album på dansk, ligesom serien udgives på mange andre sprog og har millioner af fans blandt børn, unge og voksne verden over.


Elverfolket-Den-sidste-jagt-1-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.