STAR WARS-NYT: En fantastisk Chewbacca-animatronic fra Thinkway Toys!

Den 14. december får “Rogue One: A Star Wars Story” dansk biografpremiere. Det er det næste kapitel i den udødelige saga om de evigt bestående stridigheder mellem imperiet og rebellerne, og hvis man mangler en partner at tage med til filmen, så kunne denne IMPONERENDE Chewbacca være en mulighed. Han ville uden tvivl vække folks nysgerrighed, når han sad og brølede på biografsædet.

Denne udgave af Chewbacca er i øvrigt venligst blevet stillet til rådighed af Conradelektronik.dk, der har et selektivt udvalg af fine “Star Wars”-produkter. Så besøg deres hjemmeside, hvis du også vil have en Chewbacca hjem til samlingen!

Det er det canadiske legetøjsfirma Thinkway Toys, der står bag den fine animatronic-udgave af wookieen Chewbacca. Firmaet blev grundlagt i 1990, og de er blandt andet også kendt for at være det første firma, der producerede talende udgaver af Pixars Woody og Buzz Lightyear fra “Toy Story”-filmene.

Sidste år lancerede Thinkway Toys, i forbindelse med premieren på J.J. Abrams’ syvende kapitel i “Star Wars”-sagaen, en række formidable animatronics, og udover Chewbacca, så byder produktlinjen også på Darth Vader, Kylon Ren, C-3PO, R2-D2, en stormtrooper og en AT-AT Walker. Den sidstnævnte (samt R2-D2) er fjernstyrede.

Animatronic-udgaven af Chewbacca, der er intet mindre end fantastisk, er designet efter conceptart, der er udviklet til “Star Wars: The Force Awakens”, og udover at være udstyret med sin klassiske skuldetaske og armbrøst, er han blevet forsynet med rigtig pels. Det er nok den detalje, der gør, at han er den dyreste af de animatronics, Thinkway Toys har sendt på markedet.

conrad-dk-chewbacca-animatronic-thinkway-toys-disney-star-wars-fiktion-kultur-8 conrad-dk-chewbacca-animatronic-thinkway-toys-disney-star-wars-fiktion-kultur-6
conrad-dk-chewbacca-animatronic-thinkway-toys-disney-star-wars-fiktion-kultur-5

Chewbacca er blevet designet med bevægelige lemmer og livagtige mundbevægelser. Han er interaktiv, han byder på et hav af lydeffekter, og man kan aktivere ham på fire forskellige måder.

Han er blandt andet blevet udstyret med en stemmeaktiveret combat mode, så når man hæver stemmen og giver ham en kommando, vil han reagere og begynde at skyde med sin armbrøst. Den funktion kan man se afprøvet i den lille præsentationsvideo, der kan ses til sidst i indlægget. Ligeledes begynder han at skyde, når man løfter hans højre arm … aftrækkerfingeren sidder løst på wookieen, ja den gør!

Når man taler i et dæmpet tonefald, vil Chewbacca svare én, og man kan – som det står i brugsvejledningen – føre en samtale med ham. Denne funktion hedder talk back mode.

Denne udgave af Chewbacca, der er flotte 45 centimeter høj, er en såkaldt Collector’s Edition, der som skrevet ovenover er blevet produceret med afsæt i “Star Wars: The Force Awakens” fra 2015. Han kan bevæge hovedet, kroppen og armene, og han er udstyret med 10 forskellige lydeffekter og 31 artikulationer.

Selvom Thinkway Toys har sat en aldersgrænse fra 4 år, så ville jeg nok selv hæve den til minimum 6 år. Man skal være forsigtig med lemmerne, og selvom denne animatronic ikke er direkte skrøbelig, så skal man dog være påpasselig, når man bevæger leddene. Den er et formidabelt samlerobjekt, som på det varmeste skal være anbefalet alle fans af det galakseunivers, der næste år kan fejre sin 40-års fødselsdag!

May the force be with you!

conrad-dk-chewbacca-animatronic-thinkway-toys-disney-star-wars-fiktion-kultur-2 conrad-dk-chewbacca-animatronic-thinkway-toys-disney-star-wars-fiktion-kultur-3
conrad-dk-chewbacca-animatronic-thinkway-toys-disney-star-wars-fiktion-kultur-9


conrad-dk-chewbacca-animatronic-thinkway-toys-disney-star-wars-fiktion-kultur-1-jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.