En ny Karin Slaughter-krimi er på trapperne fra Hr. Ferdinand

Den 25. september udgiver Forlaget Hr. Ferdinand Karin Slaughters nye krimi Hævntørst, der er forfatterens første enkeltstående spændingsroman. Slaughter er ellers kendt for sine krimiserier Grant County og Atlanta, der har Sara Linton og Will Trent som hovedkarakterer. Romanen, der er på 496 sider, udkommer både som e-bog og hardback.

[toggle_box title=”Om romanen skriver forlaget:” width=”Width of toggle box”]

Atlanta 1974: Et brutalt mord og en vild menneskejagt ryster byens politistyrker, og Kate spekulerer på, om hendes første dag på jobbet også bliver hendes sidste. For en smuk, ung kvinde er livet alt andet end nemt blandt politistyrkens machomentalitet, hvor selv de kvindelige betjente ikke har noget til overs for de uerfarne. Det er da også den dårligste tænkelige første arbejdsdag overhovedet i betragtning af at en højt respekteret betjent er blevet skudt; hans kolleger i blå uniform er hævntørstige og byen er på kanten af oprør.

Kate er ikke den eneste kvinde i politistyrken som føler jorden brænde under sig. Maggie Lawson fulgte sin onkel og bror ind i politiets rækker for at bevise sit værd i deres kyniske øjne. Da hun og hendes nye partner, Kate, bliver kørt ud på et sidespor i jagten på morderen, når deres vrede, smerte og stolthed til sidst kogepunktet. Med en morder der kan slå til igen når som helst, starter de deres egen efterforskning – parate til at sætte alt på spil idet de kaster søgelyset mod byens mørkeste afkroge.

Med sit ubarmhjertige tempo, præcise observationer, underholdende iagttagelser og ofte hjerteskærende situationer er Hævntørst Slaughters til dato stærkeste roman – en tour de force af historiefortælling fra mesteren af troværdige personer, intens atmosfære og fascinerende spænding.

[/toggle_box]

Karin Slaughter - Hævntørst - 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.