En spritny WOW-trailer til Ridley Scott-thrilleren “The Counselor” er netop blevet frigivet

Så er teaser-traileren til Ridley Scotts kommende thriller The Counselor netop blevet smidt på nettet … og hvilken trailer! Der skal ikke mere end 44 sekunder til, for at få pulsen til at stige til et faretruende højt niveau hos undertegnede. 44 sekunder, der udgør teaserens spilletid.

The Counselor, der handler om en advokat i problemer og lidt narkosmugling,  har en ufattelig mængde gode ting kørende for sig: Ridley Scott instruerer, Cormac McCarthy, der er én af mine amerikanske favoritforfattere, har skrevet manuskriptet, og castet er så delikat sammensat, at man næsten ikke kan vente til den 14. november, der pt. er fastsat til at være filmens danske premieredato.

Ridley_McCarthy
To mestre på hvert deres felt: Ridley Scott & Cormac McCarthy.

Castet udgøres blandt andet af Brad Pitt, Michael Fassbender, Javier Bardem, Cameron Diaz, Penélope Cruz, Bruno Ganz og John Leguizamo. Et panteon af fantastiske skuespillere!

Når det er Pulitzer Prize-vinderen McCarthy, der har leveret ordene, som Scott bygger filmen på, så er der en ekstra stor chance for, at det bliver et pletskud af en film. Romanerne The Road og No Country for Old Men, der begge er litterære mesterværker, blev med henholdsvis John Hilcoat-filmatiseringen og brødrene Coen-filmatiseringen til helt igennem fantastiske film.

Og når man ser en motorcykel i en Ridley Scott-film, så kan man ikke undlade at tænke på instruktørens formidable Yakuza-film Black Rain fra 1989 … vrum, vrummmm!

Læs også: 2x Cormac McCarthy med film til, tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.