Endelig! Nu kommer “Mary Poppins” langt om længe flyvende til os på Blu-ray

Da jeg i 1997 købte min første dvd-afspiller, der nu længe har nydt sit fortjente otium efter lang og tro tjeneste, fulgte der en håndfuld selvvalgte film med. ivomax medicine Én af disse var Robert Stevensons vidunderlige Mary Poppins fra 1964, der blev solgt som en doublesided dvd. Denne skulle vendes, når man var halvt inde i filmen, hvilket var ganske normalt i dvd’ens spæde barndom. kaufen ivermectina Det var også helt normalt, at det kun var filmen, man købte – det var altid yderst sparsomt med ekstramaterialet back in the early dvd days!

IMG_0797
Min første – og højt skattede – dvd-udgave af Mary Poppins

Nu udgiver Walt Disney Studios Home Entertainment i anledning af filmens 50-års fødselsdag en HD-restaureret udgave af Mary Poppins, hvilket jo er supercalifragilisticexpialidocious! Der er endnu ingen officiel udgivelsesdato herhjemme, men filmen vil ramme de amerikanske (net)butikker til julehandlen den 10. ivermectin latest news december. Det er også yderst sparsomt med oplysninger angående ekstramateriale. Dog er det rimeligt sikkert, at BD-udgaven i hvert fald kommer til at indeholde nedenstående to nye features:

Mary-Oke (some kind of sing-along)
Becoming Mr. Sherman

Mary Poppins Blu-ray

Det bliver herligt igen at opleve Julie Andrews som den eventyrlige barnepige Mary Poppins og Dick Van Dyke som Bert / Mr. Dawes Senior – så mangler vi blot, at Don Chaffeys Pete’s Dragon aka Peter og dragen Elliott fra 1977 også finder vej til Blu-ray. That would be nice!


936full-mary-poppins-poster2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.