Film

21. april 2013

Er du en filmglad filmnørd? Så skal du naturligvis læse det nye filmmagasin “CUT!”

Så skal der gøres reklame! Først og fremmest for det überherlige og næsten spritnye filmmagasin CUT! (#2 er netop blevet udgivet) men også for undertegnedes bidrag til dette nyeste nummer, hvor jeg debuterer med en artikel om når dyr går amok-film, der er skrevet i anledning af 50 års fødselsdagen for Alfred Hitchcocks eminente fuglegyser The Birds (1963).

Så hvis du er den lykkelige ejer af en iPad, og i øvrigt er gal med film, så bør du fluks smutte en tur forbi App Store og hente det nyeste nummer af CUT! Og hvis du søger en hurtig genvej til undertegnedes artikel, hvor jeg kloger mig på blodtørstige kræ, der spiser mennesker til forret, hovedret og dessert, så skal du blot placere cursoren på nedenstående billede og klikke en enkelt gang med musen. Og voila, du befinder dig i creature feature-land!

Når dyr går amok - 1Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *