Et rygte sniger sig rundt på internettet: Skal Bryan Cranston mon spille Lex Luthor i Man of Steel 2?

Kloden rundt er folk stadigvæk ved at fordøje nyheden om, at Ben Affleck er blevet hyret til at spille Batman overfor Henry Cavills Superman i Zack Snyders Man of Steel 2, der indtil videre har fået arbejdstitlen Batman vs. Superman. Filmen, der får premiere i 2015, blev hurtigt søsat, så man kunne lukrere på den succes og opmærksomhed, der blev den første til del. Først skulle to’eren have haft en hurtig 2014-premiere, men man besindede sig heldigvis og rykkede premieredatoen til 2015 – hvor også Star Wars Episode VII får premiere!

Det var åbenbart en pille, der for mange var rigtig svær at sluge, at Affleck nu skal træde i karakter som Batman/Bruce Wayne. Det gjorde nærmest fysisk ondt på folk, der udviklede galdesyndrom og blev hadske og sure. Der skal ikke meget til, åbenbart.

Nu er der flere castingrygter fra DC-universet, og denne gang er hovedpersonen for rygterne Walther White, undskyld Bryan Cranston. Og nej, selvom han ikke er Hollywood a-list, så er der nok mange, der er stødt på hans markante ansigtstræk – i hvert fald, hvis man dyrker de gode tv-serier, der bliver spyttet ud i en lind strøm fra de amerikanske networks. For Cranston spiller nemlig Walther White i mesterværksserien Breaking Bad, der kører på sin femte sæson.

Og kunne det mon tænkes, at Ben Affleck har haft en finger med i spillet, hvis rygtet taler sandt om hyringen af Cranston? Sagen er nemlig den, at Bryan Cranston medvirker i Ben Afflecks Oscarvinder Argo (2012), hvor han spiller Jack O’Donnell. Det kunne selvfølgelig også være fordi, at Cranston tidligere har arbejdet med Batman i Batman: Year One, hvor han lægger stemme til Jim Gordon. Det kunne også være fordi, at han er en dygtig skuespiller. Og så kunne det jo også være fordi, at han ligner Lex Luthor ganske meget.

Læs også: Den nye Batman er fundet! Ben Affleck skal spille nattens hævner

man-of-steel-2-bryan-cranston-lex-luthor-photo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.