Et spritnyt Asterix-album er i handlen: “Asterix og Pikterne”

Det er langt fra en hverdagsbegivenhed, at man kan læse en ny historie med de gæve gallere, med Asterix og Obelix. Det er da også fire år siden, at et nyt Asterix-album sidst så dagens lys. Men den 24. oktober blev et spritnyt eventyr med alle de herlige karakterer fra Gallien sendt i handlen. Et eventyr,  der denne gang er skrevet af Jean-Yves Ferri og tegnet af Didier Conrad.

Anne_Goscinny_Albert_Uderzo_Jean-Yves_Ferri_Didier_Conrad
Anne Goscinny, Albert Uderzo, Jean-Yves Ferri og Didier Conrad diskuterer album 35.

Asterix og Pikterne aka Astérix chez les Pictes er album nummer 35 i den serie, der oprindeligt blev skrevet og tegnet af René Goscinny og Albert Uderzo, og albummet får rosende ord af Troldspejlet:

(…) forfatteren Jean-Yves Ferri og tegneren Didier Conrad er erfarne folk og store Asterix-fans.

De fortæller historien om Asterix og Obelix’ rejse til Skotland, hvor de besøger de såkaldte piktere og deres piktogrammer. Og de fortæller den, så man føler sig hensat til et af de rigtige album (…)

Det nyeste Asterix-album udkom i en lang række lande i slutningen af oktober 2013, herunder Frankrig, Danmark, Norge, Storbritannien og Tyskland.

I den nye historie får det keltiske folkeslag pikterne besøg af Asterix og Obelix, da de for anden gang krydser Den Engelske Kanal og besøger Storbritannien. Første gang de besøgte de britiske øer var i i Asterix og briterne.


Asterix og Pikterne 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.