Film

27. april 2013

Fåret Frode aka Shaun the Sheep er på vej til det store lærred

Fåret Frode, der også hedder Shaun, har travlt. Meget travlt. Ikke blot skal han – naturligvis energisk assisteret af fårehunden Bitzer – holde styr på de altid ustyrlige får, nu tager han også springet til det store lærred. Den fantastiske TV-serie Shaun the Sheep, der hører til Aardman Animations mest populære animerede kreationer, får nu en spin-off … og det er herligt, nej mæhhhgtigt!

Og som I alle kan se på nedenstående paparazzibillede, så er Shaun allerede godt i gang med forberedelserne hos Aardman: Manuskriptforfatterne Richard Starzak og  Mark “Madagascar” Burton har nemlig allerede afleveret et manuskript til gennemlæsning hos Shaun, hvilket han gør i solrige omgivelser med en lille mæætini. Der er desværre endnu ikke blevet offentliggjort en premieredato, så vi må slå os med tålmodighed.

Shaun the Sheep ... som filmOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *