Film

7. april 2010

Fear is Reborn: Trailer til Nimród Antals “Predators” (2010)

De var her i 1987, besøgte os igen i 1990 og hyggede sig med nogle gamle kendinge i 2004 og 2007. Nu sørger Nimród Antal for, at de i en ny action- og stjernespækket film får liv … igen.

Det er naturligvis “Predators”, der er tale om. Det skal blive spændende at se, om Antals film kan leve op til John McTiernans første, der i dag er avanceret til kultstatus (det er en vaskeægte Schwarzenegger-klassiker) eller om den ender med at være lige så fatal som de to crossover-projekter fra 2004 og 2007.

Plottet er ganske simpelt: En gruppe  krigsliderlige Predators bortfører otte personer til deres hjemplanet, hvor de (udstyret med advancerede våben) bliver sluppet fri i  junglen. Her skal de så – og det er jo ikke lige til – forsøge at overleve i kampen mod de vilde Predators. 

Filmens cast tæller blandt andet Danny Trejo, Adrien Brody, Topher Grace og Laurence Fishburne. “Predators” – der i øvrigt er produceret af Robert Rodriquez – får dansk biografpremiere den 29. juli 2010. Man kan besøge filmens officielle hjemmeside her: KLIKOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

  1. Det ser ellers megafedt ud! Bare det at Robert Rodriguez vil have sit navn på det, må også indikere at den er lidt bedre end de foregående par predator/alien film.


  2. Jeg glæder mig i hvert fald ret meget til filmen. Traileren gav mig lyst til at gense McTiernans “Predator”, som jeg modtog på Blu-ray i går. Den holder ved gensyn, kan jeg sige!

    I want the eighties back! 😉Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *