“Fight Clubs” 10års jubilæum fejres på behørig vis.

Fight Club på Blu-ray

Én af de største filmoplevelser, jeg har haft, var da jeg første gang så David Finchers rutsjebanetur af en film – “Fight Club” – i biografen. Det var et visuelt overflødighedshorn, der bjergtog mig med sine smukt komponerede og stærke billeder.

Jeg var solgt til stanglakrids over den dunkende og pulserende rytme, filmen udgjorde. Jeg var fascineret af Edward Nortons og Brad Pitts præstationer. Og jeg var imponeret over David Finchers eminente måde at omskabe Chuck Palahniuks ord, Chuck Palahniuks roman, til levende billeder.  Nu – ti år (og mange gensyn) efter filmens tilblivelse – udgives “Fight Club” på Blu-ray i forbindelse med dens 10års jubilæum.

DVDBeaver har i den forbindelse taget filmen under kærlig behandling og set nærmere på transformeringen fra dvd til Blu-ray (fra larve til sommerfugl) og resultatet er forbløffende. Hvis man er fan af Fincher, så må man, så skal man, partout og uden diskussion, have fat i “Fight Club” på Blu-ray. Det er en fantastisk film, der nu tager sig bedre ud rent visuelt, end den nogensinde tidligere har gjort.

Tjek en sammenligning af dvd- og BD-udgaven hos DVDBeaver og køb “Fight Club” HER.