Film, filmfigurer og kærligheden til det hele!

For mig er kærligheden til film altomfattende, og interessen for den audiovisuelle kunstform transcenderer grænsen for den immaterielle filmoplevelse. Det betyder, at jeg gerne omgiver mig med ting, der relaterer sig til filmens verden, da det sætter gang i minderne og – slet og ret – gør mig glad. Det vil nogle nok mene er infantilt, men dem om det.

Så jeg drikker min kaffe af filmkrus, som køkkenskabene bugner af, og jeg går med t-shirts, der er præget med motiver fra diverse favoritfilm. Ligeledes er mine bogreoler fyldt til bristepunktet med filmrelateret faglitteratur, og mit arbejdsværelse, der går under betegnelsen Bathulen, har ikke så få filmfigurer, der troner på hylder, bord og gulv. Ja, jeg bliver glad, når min buste af falken fra “The Maltese Falcon” hver dag får mig til at sende en kærlig tanke til John Hustons film noir-perle fra 1941.

Det var en lang smøre blot for at nå frem til, at jeg netop har erhvervet mig disse tre galakseherligheder for den nedsatte og ganske charmerende sum af blot 143 kroner. Selv min bedre halvdel mente, at det var en god idé at indlemme RO-4LO, C-3PO & BB-8 i samlingen, når prisen nu var ren foræring. De tre droids, der er produceret af Hasbro, indgår i firmaets ganske omfattende produktserie, som tager afsæt i “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” (J.J. Abrams, 2015).

17021481_10154731909723551_6635874440826155122_n