Film

1. marts 2017

FILMNYT: Ny trailer til Ridley Scotts “Alien Covenant” (2017)

Én af Hollywoods gaver til menneskeheden i år bliver (it better be!) Ridley Scotts “Alien: Covenant”, der får dansk biografpremiere den 18. maj.

Den nye trailer er gåsehudsfremkaldende god, og stemningen trækker én tilbage til 1979 og 1986, hvor Ridley Scott og James Cameron skrev filmhistorie med de to første film i franchisen.

Dariusz-Wolski

Dariusz Wolski

Det er i øvrigt Dariusz Wolski, der er fotograf på filmen, og med “Alien: Covenant” markerer han, at han har arbejdet sammen med Ridley Scott fem gange: “Prometheus” (2012), “The Counsellor” (2013), “Exodus: Gods and Kings” (2014), “The Martian” (2015) og nu “Alien: Covenant” (2017).

Wolski var også fotograf på Tony Scotts meget fine “Crimson Tide” i 1995, hvilket indledte “sammenarbejdet” med The Scott Brothers.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *