Film

31. januar 2017

FILMNYT: Optagelserne til den kommende “Han Solo”-film er begyndt!

Chris Miller har netop tweetet det nedenfor indsatte billede, der afslører, at optagelserne til den kommende film om Han Solos unge år er skudt i gang i dag. Miller havde i øvrigt koblet en kort og sjov tekst til det informationsrige billede:

Han
First
Shot

Filmen, der er den anden i “Star Wars”- franchisens antologiserie, bliver instrueret af duoen Chris Miller og Peter Lord, og den får biografpremiere maj 2018.

Læs også: Woody Harrelseon skal på eventyr i en galakse langt, langt borte og Hvad ved vi om den planlagte “Han Solo”-film?

Chric Miller tweet - Star Wars - Han Solo movie - Fiktion & Kultur - 3

Chric Miller tweet - Star Wars - Han Solo movie - Fiktion & KulturOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *