Film

24. januar 2017

FILMNYT: Titlen på “Star Wars: Episode VIII” er blevet afsløret!

Så er det officielt! Disney og Lucasfilm har netop afsløret, at titlen på det næste kapitel i sagaen om Skywalker-klanen og jediernes skæbne bliver “Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi“. Galaksefilmen, der instrueres af Rian Johnson, og som i skrivende stund er inde i sin postproduktionsfase, er den midterste film i den nye sequel-trilogi.

Så nu venter vi blot på den første trailer, der (siger Disneys jungletrommer) gerne skulle ramme nettet til april! “The Last Jedi” tager tråden op der, hvor “The Force Awakens” slap den, og om titlen refererer til Luke, Rey eller måske en helt tredje, ja det må vi vente med at finde ud af til den 15. december.

KILDE: StarWars.com

STAR-WARS-THE-LAST-JEDI-PosterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *