Filmplakat til David Finchers kommende “The Social Network”

Jeg må indrømme – til trods for min næsegrus beundring for David Fincher – at jeg har mine bange anelser for den kommende Facebook-film – “The Social Media” – der pt. befinder sig i postproduktionsfasen. Der er endnu ikke blevet sluset en trailer ud til os Fincher-fans, så der er intet håndgribeligt  – intet billedmateriale – der kan fortælle om, hvorledes filmen bliver bygget op. Umiddelbart virker det som nyt terræn for Fincher (der er en nygotikkens og en mørkets mester) når han vælger at skabe en film omkring udviklingen af Facebook. Men – som skrevet – så vil jeg lade manden bag “Se7en” (1995), “The Game” (1997), “Fight Club” (1999) og “Zodiac” (2007) komme tvivlen til gode … også selvom hans næste projekt efter Facebook-filmen er en genindspilning af den middelmådige “Mænd der hader kvinder“!

Læs også: Finchers filmunivers.