Fine figursæt med Den lille prins

Sidste år havde Mark Osbornes filmatisering af Antoine de Saint-Exupérys berømte miniroman “Den lille prins” biografpremiere. Mark Osborne, der primært er kendt som animationsinstruktøren bag den første film i “Kung Fu Panda”-serien, leger på interessant vis med stilarterne, og han bruger forlægget på en ny, spændende måde.

Antoine de Saint-Exupéry skrev “Den lille prins” i 1943, og siden er fortællingen om den nødstedte pilot, der møder en lille prins fra en fjern asteroide midt i en øde ørken, blevet kanoniseret og hører i dag til blandt de vigtigste fransksprogede værker. Fortællingen er blevet filmatiseret flere gange, senest af ovenfor omtalte Mark Osborne, og med afsæt i netop Osbornes film, er der blevet skabt nogle meget fine figursæt, som vi nu skal se nærmere på.

Det er det tyske firma Hape, der har produceret figurerne, som tager afsæt i Mark Osbornes film. Der er i alt blevet produceret syv forskellige figursæt, hvoraf to af dem skal granskes nærmere. Herhjemme distribueres de fine figurer af Maki A/S, der også venligst har stillet sættene til rådighed for omtale.

img_3096

Figurserien, der i øvrigt anbefales af KREA, er ikke egnede til børn under tre år, da de består af små dele. Figurerne er mellem 4 og 14 centimeter høje, hvor piloten er den største og ræven den mindste figur i de to sæt. Pigen og den lille prins er begge omkring 8 centimeter høje.

Figurerne er eminent og meget trofast modelleret efter filmens figurer, og der er ingen synlige sammenføjninger. Til hver enkelt figur medfølger der en fod, så man kan fastmontere dem og gøre dem til fine pyntegenstande, der eventuelt kan placeres sammen med filmen og romanen på hylden. Og hvis man i stedet får lyst til at lege med dem, kan man i et hurtigt snuptag afmontere foden, og figurerne bliver fluks mere fleksible. Figurerne er støbt i blød plast, er af høj kvalitet med en sømløs bemaling.

img_3094img_3095

Det er to meget fine sæt, der her er blevet stillet os til rådighed, og vi anbefaler på det varmeste figurerne til alle, der holder af Antoine de Saint-Exupérys fortælling og Mark Osbornes film. Køb figurerne, læs romanen og se filmen!

Udover Antoine de Saint-Exupérys fine miniroman, Mark Osbornes film og de tilhørende figurer, som altsammen anbefales på det varmeste, bør man også unde sig selv at stifte bekendtskab med Joann Sfars tegneserieudgave samt Jean-Pierre Davidts “Gensyn med den lille prins”, der er en slags efterfølger til Saint-Exupérys roman.

img_3103

2

Nedenfor kan man se traileren til “Den lille prins”, der netop er blevet udgivet af Scanbox på dvd & Blu-ray.  Filmen byder på et overflødighedshorn af skuespillere, som blandt andet tæller Rachel MacAdams, James Franco, Paul Rudd, Marion Cotillard, Jeff Bridges, Benicio Del Toro, Paul Giamatti, Ricky Gervais og Albert Brooks.

Figurerne distribueres af Maki A/S, der også venligst har stillet de fine sæt til rådighed for omtale.


The Little Prince - Poster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.