Fine “Star Wars”-produkter fra Legetøjseksperten!

På mandag, altså den 10. april, får endnu et kapitel i “Star Wars”-sagaen premiere på dvd og Blu-ray. Det drejer sig om Gareth Edwards antologifilm “Rogue One: A Star Wars Story”, der havde biografpremiere sidste år. I anledning af, at man igen har muligheden for at trække det omfattende galakseunivers hjem i ens stue, skal vi se nærmere på en række meget fine “Star Wars”-figurer og -fartøjer, der alle kan købes hos Legetøjseksperten.dk, som har et meget fint og varieret udbud af lækre “Star Wars”-produkter. Så kig forbi deres netbutik og lad dig inspirere!

Star Wars - The Force Awakens - Hasbro - Hot Wheels - Chewbacca - Fiktion & Kultur - Legetøjseksperten (5)

De første figurer, vi skal se nærmere på, stammer fra Hasbros produktserie, der tager afsæt i J.J. Abrams’ “The Force Awakens” fra 2015. Det drejer sig om C-3PO og R2-D2, der kommer i et fint dobbelsæt, der hylder galaksens svar på Gøg og Gokke. Figurerne indgår i Hasbros 3,5-serie, og de to galaksebuddys tager sig vanen tro fine ud.

Hasbros 3,5-figurer minder i udførelse og størrelse om de originale figurer, som firmaet Kenner lancerede i 70’erne og 80’erne, da den originale trilogi havde premiere i biograferne. Det kan man eksempelvis se hos figurer som Sarko Plank og X-Wing-piloten Asty, der har meget tilfælles med Kenner-figurerne.

Star Wars - The Force Awakens - Hasbro - Hot Wheels - Chewbacca - Fiktion & Kultur - Legetøjseksperten (4)

Denne type actionfigurer er også samleobjekter, og de originale Kenner-udgaver, såvel som Hasbros nye figurserie, er udstyret med huller under fødderne, der gør det muligt at montere dem på akrylstandere og dermed have dem stående til udstilling.

Både Sarko Plank og X-Wing-piloten Ello Asty indgår også i Hasbros produktlinje, der tager afsæt i “The Force Awakens”, og begge figurer blev i øvrigt specifikt udviklet til (og havde deres debut i) netop denne meget fine film, der genintroducerede “Star Wars” i biograferne efter 10 års fravær.

Star Wars - The Force Awakens - Hasbro - Hot Wheels - Chewbacca - Fiktion & Kultur - Legetøjseksperten (1)

Den mest berømte wookiee i “Star Wars”-universet er naturligvis Han Solos pirrelige co-pilot Chewbacca. Her har Hasbro lanceret en ret lækker udgave, der tager sig imponerende ud i samlingen. Han skyder nemlig flotte 45 centimeter i vejret, og da han er udstyret med sin trofaste armbrøst, bør man naturligvis overveje at få fat i Kylo Renn, der også fås i en 45 centimeter-udgave, så han kan skyde slynglen, der (spoiler!!) berøvede ham sin bedste ven i “The Force Awakens”.

Chewbacca er udstyret med semibevægelige led, og han skal, når man pakker ham ud, have monteret sine ben, der ligger løse i æsken for at spare plads. Han er et must!

Star Wars - The Force Awakens - Hasbro - Hot Wheels - Chewbacca - Fiktion & Kultur - Legetøjseksperten (6)

Hot Wheels, som vi normalt forbinder med metalbiler, har også erhvervet sig licensrettigheder hos Disney, så de kan producere “Star Wars”-relateret legetøj.

Deres nye produktlinje, der tager afsæt i “Star Wars”-universets mange fartøjer, er – for at sige det mildt – fantastisk!

Der findes både fartøjer fra den originale trilogi, fra prequel-trilogien, fra den nye sequel-trilogi og fra den animerede (og fantastiske) tv-serie “Star Wars Rebels”.

Star Wars - The Force Awakens - Hasbro - Hot Wheels - Chewbacca - Fiktion & Kultur - Legetøjseksperten (3)

Detaljegraden i fartøjerne er eminent, og det er en fornøjelse af have dem stående i samlingen. Der følger en stander med, når man køber et af Hot Wheels-flyene, og den tjener en dobbeltfunktion. Udover at gøre det muligt at udstille fartøjet, så det “svæver” frit i luften, kan standeren også monteres på ens finger, så man – hvis man er et legebarn – kan flyve rundt med sine favorit-fartøjer og eventuelt genopføre nogle af de store galakseslag hjemme i ens egen stue.

Hot Wheels-serien tæller efterhånden ganske mange fartøjer, og i ovenstående drejer det sig om en First Order Tie Fighter (fra “The Force Awakens”), Ghost (fra “Star Wars Rebels”), “The Millenium Falcon” (fra original- og seguel-trilogien) samt Darth Vaders specialbyggede Tie Advanced X1 prototype.

May the force be with you!

Star Wars - The Force Awakens - Hasbro - Hot Wheels - Chewbacca - Fiktion & Kultur - Legetøjseksperten (2)


This slideshow requires JavaScript.


Udklip-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.