Fire Educa-puslespil til Disney-elskeren!

Udklip3-1

Der findes et væld af puslespil, der tager afsæt i Disneys fantastiske film. Her skal vi se nærmere på fire af slagsen, der alle er produceret af Educa og som bliver distribueret af Maki A/S.

Tidligere på året havde Pixars “Find Dory” biografpremiere. Filmen, der er en efterfølger til den mesterlige “Find Nemo” fra 2003, har – som titlen indikerer – skiftet fokuskarakter fra Nemo til Dory.

Hvis man ikke nåede at se filmen i biografen – eller blot glæder sig til et gensyn – så udkommer filmen på dvd og Blu-ray den 24. november.

maki-educa-disney-puslespil-fiktion-kultur-loevernes-garde-find-dory-4

Ventetiden kan man eksempelvis få til at gå med at samle det 100 brikker store “Find Dory”-puslespil. Puselspillet er i træ, og motivet afbilleder seks af karaktererne fra filmen.

Man kan også kaste sig over de to puslespil i “Løvernes garde”-serien, der udgøres af i alt fire motiver og med i alt 25 og 50 brikker i hvert sæt. Også disse puslespil er i træ, og de henvender sig til aldersgruppen 5 til 6 år.

maki-educa-disney-puslespil-fiktion-kultur-loevernes-garde-find-dory-1maki-educa-disney-puslespil-fiktion-kultur-loevernes-garde-find-dory-2Det sidste puslespil er også – som “Find Dory” – på 100 brikker. Det er et motiv, der samler en lang række klassiske og ny-klassiske Disney-karakterer. Aldersgruppen er her angivet til 6 til 8 år.

Puslespillene egner sig fortrinligt som kalendergaver til Disney-elskende børn, der brik for brik kan give liv til de karakterer, de kender fra filmene.

maki-educa-disney-puslespil-fiktion-kultur-loevernes-garde-find-dory-3