Disney

10. november 2016

Fire Educa-puslespil til Disney-elskeren!

Der findes et væld af puslespil, der tager afsæt i Disneys fantastiske film. Her skal vi se nærmere på fire af slagsen, der alle er produceret af Educa og som bliver distribueret af Maki A/S.

Tidligere på året havde Pixars “Find Dory” biografpremiere. Filmen, der er en efterfølger til den mesterlige “Find Nemo” fra 2003, har – som titlen indikerer – skiftet fokuskarakter fra Nemo til Dory.

Hvis man ikke nåede at se filmen i biografen – eller blot glæder sig til et gensyn – så udkommer filmen på dvd og Blu-ray den 24. november.

maki-educa-disney-puslespil-fiktion-kultur-loevernes-garde-find-dory-4

Ventetiden kan man eksempelvis få til at gå med at samle det 100 brikker store “Find Dory”-puslespil. Puselspillet er i træ, og motivet afbilleder seks af karaktererne fra filmen.

Man kan også kaste sig over de to puslespil i “Løvernes garde”-serien, der udgøres af i alt fire motiver og med i alt 25 og 50 brikker i hvert sæt. Også disse puslespil er i træ, og de henvender sig til aldersgruppen 5 til 6 år.

maki-educa-disney-puslespil-fiktion-kultur-loevernes-garde-find-dory-2 maki-educa-disney-puslespil-fiktion-kultur-loevernes-garde-find-dory-1
maki-educa-disney-puslespil-fiktion-kultur-loevernes-garde-find-dory-3

Det sidste puslespil er også – som “Find Dory” – på 100 brikker. Det er et motiv, der samler en lang række klassiske og ny-klassiske Disney-karakterer. Aldersgruppen er her angivet til 6 til 8 år.

Puslespillene egner sig fortrinligt som kalendergaver til Disney-elskende børn, der brik for brik kan give liv til de karakterer, de kender fra filmene.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *