Fire seje kaffekrus med filmmotiver fra Amazon … must have!

Jeg skrev forleden et indlæg om min mani med kaffekrus. I den forbindelse vil jeg lige dele disse fire herlige af slagsen med læserne, som jeg stødte ind i på Amazon, da jeg ledte efter en ny udgave af Carol Clovers banebrydende bog “Men, women and Chainssaws: Gender in the Modern Horror Flm”.

Jeg kom hurtigt på afveje. I stedet for bogen, som jeg fandt billigere et andet sted, fandt jeg de fire ovenstående, geniale kaffekrus – alle med motiver fra personlige filmfavoritter – som jeg  gerne vil have stående i køkkenskabet. Især “Jaws”-kruset ville jeg bruge flittigt! Krusene kan – hvis man som jeg er faldet for dem – købes hos Amazon for mellem 5 og 6 pund stykket.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.