Fjerde bind i “TrueBlood”-serien – “Død for verden” – udkommer den 6. maj 2010

Fans af Charlaine Harris’ vampyrføleton “TrueBlood” skal sætte kryds i kalenderen den 6. maj, hvor Lindhardt & Ringhof sender det fjerde bind – “Død for verden” – i handlen. Romanen kan blandt andet købes via E-Lounge.

Forlaget skriver følgende om romanen:

Fjerde roman i gigant-succes-serien fra USA. TRUEBLOOD er en serie på indtil videre ti romaner, og hver roman er en afsluttet fortælling.

De tre første, Død indtil solnedgang, Levende død i Dallas og Død for verden udkom i januar, februar og april. Femte roman i serien, Stendød, udkommer den 17. juni. 

 Nytårsnat kører Sookie hjem fra arbejde og ser en nøgen mand løbe langs vejen i mørket og kulden. Det viser sig, at den stakkels mand ikke har det fjerneste begreb om, hvem han er. Men det har Sookie til gengæld. Den nøgne mand er vampyren Eric Northman. Og han er langt fra sit gamle jeg. Eric er venlig, blid – og meget bange. De, som fjernede hans hukommelse, er nu ude efter hans liv.

 
Charlaine Harris

Charlaine Harris skriver fantasy- og spændingsromaner og bor med sin familie i en lille by i Arkansas, USA.

Hendes romaner er solgt til 36 sprog og i 9 mio. eksemplarer på verdensplan. Hun har som noget helt enestående haft otte af sine titler liggende på NY-Times’ bestsellerliste på samme tid.

Se mere på www.charlaineharris.com

 

 

 

 

 

 

 

Kilde: Lindhardt & Ringhof

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.