Star Wars

17. april 2017

Fjerde sæson af “Star Wars Rebels” bliver også den sidste!

I firmly believe that each generation needs to have their own piece of “Star Wars” and this show, for a lot of kids growing up with it, is as much a piece of “Star Wars” as any of the movies (…) (Dave Filoni).

Den fjerde sæson af “Star Wars Rebels” bliver desværre også den sidste!

Det var en af de kedelige nyheder på dette års “Star Wars Celebration”-messe, der efter fire dage, hvor messen højdepunkt var trailerpremieren til “Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi” (2017), fandt sin afslutning i går.

Dave Filoni, der er én af seriens skabere, har afsløret, at fjerde sæson, der får tv-premiere til efteråret, kommer til at bestå af 15 episoder, og at handlingen kommer til udspille sig før “Rogue One” og efter “A New Hope”. Den kommende sæson vil have en mere dyster tone, og Forest Whitaker kommer til at lægge stemme til Saw Gerrera.

star-wars-rebels-season-3-posterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *