Fluttershy fra Funkos My Little Pony-serie er et must for fans

Fluttershy: A baby dragon! Oh, I’ve never seen a baby dragon before. He’s so cute!

My Little Pony blev sendt på markedet af Hasbro i 1983, da Bonnie Zacherle, Charles Muenchinger og Steve D’Auanno udviklede de i dag så velkendte og verdensberømte plasticponyer. 

I dag er legetøjsserien nået til det, der i MLP-sprog går under betegnelsen Generation 4 aka G4, og selv efter 32 år lever ponyuniverset i bedste velgående: I USA alene havde brandet en indtjening på over en milliard dollars i 2014.  

2

De farvestrålende ponyer har efterfølgende taget springet ind i animationsseriens verden, og der er blevet produceret ikke så få film. Ligeledes kan man som fan købe et hav af legetøj og merchandiseprodukter til samlingen, og i den henseende bør man bide mærke i Funkos My Little Pony-serie, der henvender sig til den seriøse samler.

Funko har nemlig produceret en lang række af de mageløse ponyer, der hver især repræsenterer en særlig egenskab, der afspejles ved deres såkaldte cutie marks: personlige “tatoveringer” på ponyernes flanker.

4

Fluttershy, der er en gul, kvindelig Pegasuspony med lyserød man og hale, hører til blandt seriens hovedkarakterer. Hendes rolige sind gør, at hun repræsenterer venligheden. Hendes cutie mark, som man også kan se afbilledet på Funko-figuren, fik hun, da hun har en særlig evne til at kommunikere med dyr, som hun holder meget af.

Funkos figur er en bastant og tung en af slagsen, der er 13 centimeter høj og udført i hård plastic. Den har ikke bevægelige lemmer, men da der heller ikke er tale om et decideret stykke legetøj, men nærmere om et samlerobjekt, der skal stå udstillet, så giver det god mening. Ponyglade børn kan dog sagtens få glæde af de fine figurer, der er så kraftige i designet, at der uden problemer kan leges og tumles med dem.

Funkos samlerponyer er de fineste, denne skribent har set, og hvis man har en lidenskab for de farvestålende miniheste, så er disse absolut værd at investere i.

Flutter_Shy_GLAM_1024x1024PRODUKTINFORMATION

Navn/type: My Little Pony: Fluttershy (Item #3109)
Producent: Funko
Materiale: Plast
Størrelse: 13 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 14 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.